Pieni vittu pillu vittu

pieni vittu pillu vittu

kesäkuu Pieni kuin itikan vittu. (Eno, A. Voiman edessä ei pidä muu kuin vittu ja vastamäki. . Lesken pillu on leikkisempi ku hullusen kissanpojan. Tiukka pillu saa kovaa munaa. Miehen kyrpä on iso ja tytön vittu on tiukka. . Pieni ja tiukka beibi saa munaa sisään. marraskuu Sydämein on kultaa vaik' viinalle ma haisen! Sen mä näyttäisin jos saisin Tosinaisen! Btw, jos joku tietää artistin, kertokoon minulle niin korjaan.

Pieni vittu pillu vittu -

Ei ole vittu niin pitkä kuin päältä katsoen näyttää. Sillä valta, jolla vittu. Nykypäivän pillusanoja ja sanontoja ovat mm. helmikuu Vittu tai pillu sanan sisältäviä muita käytössä olevia nykypäivän sanontoja keräsin keskustelupalstoilta ja tässä muutama: Vituttaa kuin pientä. marraskuu Sydämein on kultaa vaik' viinalle ma haisen! Sen mä näyttäisin jos saisin Tosinaisen! Btw, jos joku tietää artistin, kertokoon minulle niin korjaan. tammikuu "Lisätty uudestaan ilman kuvia, joista jotkut ottivat itseensä! noni saatana LUUKUTTAKAA!" Kuuntelijoiden iloks päätin uuden kappaleen tehdä.

: Pieni vittu pillu vittu

Pieni vittu pillu vittu 563
Pieni vittu pillu vittu 469
Thai hieronta kotka runkkaus videot 15
Pieni vittu pillu vittu 333
Pieni vittu pillu vittu Se on vitun valhe, että kyrvässä luita on. Voi vittu ja läsi, kun voisi koettaa paljain käsin. Ehkäpä näistä sanonnoista löytyvät myös juuret ja synty sille, kun suomalaista aina niin vittukunvituttaaniinvitusti. Voi vittu sinun vinkeitäsi. Kyllä se tamma vetää, jos vittu pitää.

Videos

Vitun kyrpä


Comments 3

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *